check

עבודת הכנה למפגש "גאולתי באה ממני - אז למה היא לא באה?" - יוני 2019

שלום יקרים!

אני בהתרגשות גדולה לקראת המפגש הקרוב.

תמיד כיף לחזור לארץ, לפגוש חברים לדרך, ותיקים כחדשים, ולהעמיק עוד בהיכרותנו עם עצמנו, להעמיק עוד במסענו לאושר ולחיים טובים יותר. וכשמדובר על סדנא של הקורס בניסים, אני בכלל מאושר ומתרגש.

למעשה, זו כבר הופכת למסורת משמחת: ביקור שלי בארץ = סדנא בקורס בניסים!

במפגש הקרוב נשאל שאלה שמטרידה כל תלמיד של הקורס בשלב זה או אחר של המסע: אם הקורס אומר שגאולתי באה ממני (שעור 70 בספר העבודה), מדוע היא עדיין לא באה? הרי אני ממש רוצה בה! ואפילו עושה את התרגול היומי! אז מה קורה פה? מה, לא מגיע לי? או אולי הקורס משקר? אולי זה סתם בלוף ניו-אייג'י?

זו שאלה כל כך חשובה וטובה, שהאמת, יהיה מוזר בעיני אם לא נשאל את עצמנו את השאלה הזו... אך אל דאגה. בסוף הסדנא, נבין יחד את התשובה דרך עיני הקורס בניסים.

כדי להגיע מוכנים לסדנא, רצוי לצלול פנימה עם עצמך קודם. זו לא הרצאה, זו סדנאת עבודה. והעבודה התחילה כשבחרת להרשם לסדנא. זו הייתה בחירה - בחירה שמשקפת רצון.

לשם כך, הכנתי לכם 14 שאלות. אנא ענה/י עליהן לפני הסדנא, ואם תשלח/י לי את תשובותיך מוקדם מספיק, אשתדל להתייחס למה שכתבת בסדנא עצמה ככל שהדבר יתאפשר.

שים/י לב - אין אלו שאלות ל"בחינת" ידע. הפוקוס של השאלות הוא החוויה שלך. אין תשובה נכונה או שגויה. אני מעוניין לשמוע אותך, כמו שאת/ה, כדי שאוכל להיות רלוונטי עבורך. סבבה? תענוג!

עותק של תשובותיך יישלח אליך במייל.

מחכה לראותכם עם אהבה גדולה בליבי,

אלדד

נ.ב. - בחלק מהשאלות כתוב "עבודה רוחנית-פסכולוגית". במילה "פסיכולוגית" אין הכוונה לעבודה עם פסיכולוג. הכוונה היא לעבודה מסוג זה של הקורס בניסים, עבודה שיש בה אלמנט רוחני ו/או פסיכולוגי כגון עבודה על המחשבות שלנו, האמונות שלנו, דפוסי התנהגות, כיצד המוח שלנו עובד וכיוצ"ב. 

Click the button below to start.

Start

Question 1 of 14

מה האתגרים, ההתנגדויות והתסכולים הכי גדולים שלך בקורס בניסים?  

Question 2 of 14

מה הדברים שאת/ה הכי אוהב/ת בקורס בניסים? ומה הדברים שהכי "עובדים" עבורך בקורס?

Question 3 of 14

מהי הגאולה עבורך, ומדוע לדעתך היא עדיין לא באה?

Question 4 of 14

מהם ניסים עבורך? כיצד גורמים להם לקרות?

Question 5 of 14

מהי כפרה עבורך? וכיצד "מביאים" אותה?

Question 6 of 14

מהי הסליחה עבורך, וכיצד את/ה מביא/ה זאת לידי ביטוי בחייך?

Question 7 of 14

הקורס מספר לנו ש"מטרתו (של הקורס) היא לסלק את המכשולים למודעות של נוכחות האהבה, שהיא מורשתך הטבעית".
מהם המכשולים שלך למודעות של נוכחות האהבה?

Question 8 of 14

אם היית יכול/ה לשאול שלוש שאלות בהקשר של נושא הסדנא, מה הן היו?

Question 9 of 14

האם היו פעמים בחייך שהרגשת התקדמות במסע הרוחני שלך? מה הביא לכך?

Question 10 of 14

מה האתגרים, ההתנגדויות והתסכולים הכי גדולים שלך בעבודה הרוחנית-פסיכולוגית שלך? (אם אינך עושה עבודה רוחנית או פסיכולוגית כלל, מה הסיבה?)

Question 11 of 14

מה את/ה רוצה להשיג בעבודה פסיכולוגית ו/או רוחנית?

Question 12 of 14

מהם שלושת הדברים שיקדמו אותך בעבודתך הרוחנית-פסיכולוגית יותר מכל לדעתך? רשום/רשמי אותם בסדר יורד

Question 13 of 14

מה משך אותך להרשם לסדנא?

Question 14 of 14

מה התועלות שקיבלת עד כה מעבודתך עם הקורס בניסים? כיצד הקורס השפיע על חייך?

Confirm and Submit